2018 m. balandžio 14 d.

Šeštadienio pietūs #3


Sveikos panelės!
Vėl sugrįžau su nauju įrašu. :)

Orai nuostabūs, norisi tik ramiai būti gamtoje, tad ilgai jūsų nelaikysiu prie kompiuterio ekranų.

Šį kartą kalbinau panelę lalalalalalalalalal.


Staiga atšilo orai, kokios dėl to nuotaikos?

Žinoma, kad labai linksma! Aš asmeniškai džiaugiuosi, nes lauke susigalvoju laaabai daug veiklos. Pvz.: Geriu kokteilį pavėsinėje, žaidžiu su sesute, atsipalaiduoju... Na kaip sakoma esu LAISVO ORO DIREKTORIUS. :D



Ką planuoji įdomaus nuveikti gamtoje kai gerėja orai? Gal ką patartum ir skaitovėms.

Na visų pirma eičiau pasimėgauti ta pačia Motina Gamta. Dar pabūčiau su šeima, draugais ir šauniai praleisčiau laikąWink. Skaitovėms patarčiau nesėdėti vietoje. Lėkite į miškus ir išlaisvinkite savo vaizduotę.


Kaip sekasi naujame žaidime soliteryje ir ar daug išleidai jame smaragdų/safyrų?

Šiuo metu laimėjau tik vėrinį. Pačios aprangos gražios, tačiau norėtųsi, kad būtų kažkokios kelnytės ar bent jau sijonukas. Safyro neišnaudojau NĖ VIENO, o smaragdus vos, vos... Žodžiu daugiausiai naudoju tik nemokamas kortas.


Koks didžiausias Tavo žaidimo tikslas?

Mano didžiausias žaidimo tikslas yra kuo greičiau surengti sužadėtuvių vakarėlį. Man kol kas trūksta 7 vaikinų, bet smaragdų vis tiktais nenaudoju... Aš žinau, kad tam reikalui reikia daaaug visko, tačiau tą dalyką, vistiek padarysiu.


Ko norėtum palinkėti ar pasakyti skaitytojoms?

Noriu pasakyti, kad visos skaitytojos nenustotų svajoti, nes... gal svajonės išsipildys.Wink Dar noriu palinkėti, kad viskas klotųsi tiesiog nuostabiai!!!

Labai dėkoju už atsakymus, mieloji!
Šį kartą tiek. Neperkaiskit. :D

Leana    



2 komentarai:

  1. labai smagu, jog kas nors ir vėl užsiima interviu, nes kurį laiką to jau neregėjau.. ^^ tik kažkaip man tie interviu tokie šalti atrodo, tiek iš rašytojos, tiek iš pašnekovių pusių. tai galbūt reikėtų labiau pokalbio, ne interviu forma visa tai pateikti. manau tuomet žymiai smagiau skaitytųsi ir įdomiau būtų. :)

    sėkmės rašyme.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika,
    labai dėkoju už nuomonę ir tuo labiau, kad skaitai. :)
    Na, mano ir buvo sumatymas daryti interviu trumpus, keliomis temomis iš karto. Labiau gal net kažkokią naujovę žaidime ''užkabinti''. Na, jei būtų viena kažkokia tema, tai žinoma, kad būtų galima ir toliau išplėtoti pokalbį. Jei skaitei ir pameni, tai Lovely darė viena tema interviu. Jei neskaitei, abu (?) dar yra blog'e. :)
    Ir šiaip sugalvojau rašyti, kad parodyti, jog mes dar egzistuojame. :D Pagrindinė blog'o kūrėja Lovely dabar labai užsiėmusi, bet kai atsilaisvins, būtinai grįšime ir lauksime skaitant.
    Ačiū, už nuomonę! :)

    AtsakytiPanaikinti