2017 m. rugsėjo 5 d.

Labirintas - ,,Mokyklinis gyvenimas"

Sveikos gražuolės, 
šiandien sulaukėme žaidimo, o apie jo prizus informacija buvo nutekėjusi prieš gerą savaitę, o gal net dvi.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8UjCD3EYy9a_X9qSSHgJcAcZwc4_yS2-C-UC3uAK59RA7tuZO9B-xK_5Sq6ibAqbFxS2MpEjfhMzzmofOSfDkYtMVFVqxsHaOUUtrsgbbMH6Rh-B7fEKn4PLl9q85PfEIi4CI6sXO7fE/s1600/2017-09-05-LP_School_Life_640x301_.jpg

Zonų yra net septynios. Penkios iš jų yra su panelės aprangomis, viena su sužadėtinio sportine apranga, o likusioji pilna baldų.

PIRMA ZONA

Pirmosios lentelės apranga, kurią galėsite gauti visos ir be safyrų susideda iš paprastų, gal net nelabai mokyklinių ( labiau studentiškų ) rūbų. Iš čia man patinka odinis aptemtas sijonas ir švarkelis. Palaidinė su juodai baltais taškiukais primena mokytojos apranga. Nežinau kodėl, bent bent jau pas mus visos mokytojos su tokio stiliaus palaidinėmis puošiasi. Kalbant apie batus, jie mane nuvylė. Nemėgtu aukštakulnių su atviromis nosimis ir virvėmis. Jau geriau paprasti bačiokai, negu tokia visokia raizgalynė.

Beje, visi daiktai iš šio žaidimo yra sukurti pagal itin populiarų, naujai išleistą serialą ,,Riverdale". Jis yra apie mokyklą, intrigas, kažkaip paslaptingai numirusią porą. Tiksliai pati nežinau, nes dar nepradėjau žiūrėti, bet kadangi apie jį toks didelis burbulas skraido ir net Superpanelės kūrėjai iš jo semiasi rūbų idėjų, manau, kad greitu metu teks peržiūrėti keletą serijų :D



Tai štai tiek informacijos, na, o ši apranga yra kurta pagal veikėją Cheryl Blossom. Būtent šios panelės ugniniai plaukai yra pagrindinis prizas perėjus visus labirinto kampelius.

 
ANTRA ZONA

Antrasis zonos derinys kur kas mokykliškesnis - tai tipiška amerikietiškos ( ohooo, vertėjas pavingiavo šitą žodį ir verčia amerikoniškos xDD ) mokyklos palaikymo komandos šokėjų apranga. Įprastam deriniui ji tikrai  netiks, tačiau puikiai pritaikyčiau šias kojines prie kokių nors šortų ar sportbačius miesto aprangoje.
Apranga kurta pagal veikėją Betty Copper. 



TREČIA ZONA
Uždėdama lėlei rastus rūbus net nustebau kiek čia daug aksesuarų - ir apyrankės, auskarai, karūnėlė, grandinėlė. Galvojau, kad į vieną zoną tiek daiktų tikrai netilps, kažkurie papuošalai turėtų būti priskirti trečiai lentelei, bet, deja, apsirikau :D. Sijonas ne mano skonio ( kaip ir batai :D ), nes nelabai mėgstu rudą spalvą ir tokios simetrinius raštus. Visai ką kitą pasakyčiau apie švelniai rožinį megztinį. Jis toks šiltas, pukuotas ir minkštutis..Ah, norėjau ir pati tokį nešioti :P, šalia jo puikiai atrodo gėlyčių lankelis.


Apranga kurta pagal veikėją Josie McCoy. Beje, jeigu sumanysite nusipirkti tokį pat megztinuką ( net ne megztinį, o bodį. Josie seriale dėvėjo bodį, ne megztinį), jį rasite Forever 21, vos už ~11 eurų. Sijonas anot šio puslapio yra iš Guess, tačiau jau nebe parduodamas.

Ketvirtoje zonoje galima gauti grindis ir tapetus, keletą kokteilių, kėdes ir stalus. Su baldų kodais labai ilgai užtrunku ir nemoku jų ieškoti, todėl atsiprašau, negaliu parodyti.


PENKTA ZONA
PENKTA ZONA

Ketvirtoji apranga taip pat juoda. Labai mielai atrodo sijonėlis su nėriniuota palaidine. Taip pat džiaugiuosi, kad kūrėjai nupiešė dar vieną chokerį :D. Šie kaklo papuošalai pasidarė super madingį, su jais kartu žengia ir dideli apvalūs auskarai ( kokios jau matėte praeitoje aprangoje ). Ką, gi 90s sugrįžta..:D smagu ^^
 Švarkas visiškai nepatinka, kažkoks grybo formos maišas..Taip pat galima gauti kažkokį stalą xD

https://i.ytimg.com/vi/4emVBkk-n2Y/maxresdefault.jpg 

http://s1.r29static.com//bin/entry/dc0/x,80/1734644/image.jpg

 Apranga kurta pagal veikėją Veronica. Pastaroji man yra be galo graži, gal net viena gražiausių pagrindinių aktorių Riverdeile ( kiek jų žinau :D ).

ŠEŠTA ZONA
Tai paskutinė apranga panelei. Itin miela, kawaii, ir visokia kitokia. Labai patinka švelnios pastelinės spalvos, vaikiškumas, drabužių tekstūros. Taip pat įdomus atributas ir sąsiuvinis, tokių mažai esame turėjusios :)
https://i.pinimg.com/736x/11/fe/f4/11fef42b892ec5db8cdf714bb58f1788--riverdale-series-riverdale-cw.jpg
http://picture-cdn.wheretoget.it/0xn1uj-l-610x610-skirt-short+skirt-denim-denim+skirt-sweater-cute+sweater-pink-rose-cute-knitwear-knitted+sweater-pale-pastel-tumblr-pastel+pink-aesthetic-plaid-plaid+skirt-vintage-retro-90s-80s-70.jpg

Apranga sukurta taip pat pagal veikėją Betty.

SEPTINA ZONA
Vaikino apranga sukurta pagal veikėją Archie.

https://www.thestar.com/content/dam/thestar/entertainment/television/2017/01/27/new-tv-series-riverdale-shows-the-archie-gang-like-youve-never-seen-them/lili-reinhart-as-betty-cooper.jpg.size.custom.crop.1086x725.jpg


Štai tiek, geros dienos :)

Su jumis buvo Lovely pink

7 komentarai:

  1. NUOSTABU, viskas greitai ir puikiai aprašyta <3 Šukuosena nėra kažkas išskirtinio, bet vis tiek norisi turėti :) Oo prizai žr geri, puikiai padirbėjo kūrėjai, visoms tokie rūbai turėtų praversti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rebeka , kur tu dingus?

      Panaikinti
    2. Tavo drauge teiraujas ;) Tik nenoriu sakyt kas aš tokia , kas atsitiko ? Ar išvis dar grįši į ma ?:)

      Panaikinti
  2. Trečioje slaptoje bibliotekoje yra apranga su tuo juodu paltuku ilgu, ketvirtoje baldai, penktoje su tais ilgais pilkais batais, šeštoje vaikino drabužiai, o tik septintoje ta apranga su melsvu sijonėliu. Plius kiekvienoje bibliotekoje paskutinėse skrynėse slepiasi po baldą: Pirmajame muzikinis aparatas, antrame kavos aparatas, trečiame stalas, penktame grindys ir septintame tapetai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ketvirtoje zonoje nėra nei tapetų nei grindų deja.

    AtsakytiPanaikinti