2017 m. rugpjūčio 30 d.

Rudeniški blogo atnaujinimai

Sveikos, mielosios! 

Daugeliui žmonių ruduo asocijuojasi su šaltais vakarais, purvu, naujų ir sunkių darbų pradžia, ilgesiu ar liūdesiu, trumpesnėmis dienomis. Įsikniaubę į darbus nepastebime, kad beržų lapai nusidažo auksinėmis spalvomis, šermukšniai pasidabina raudonomis skraistėmis, prinoksta riešutai ir gervuogės..Ah, tiek daug gražių dalykų įvyksta rudenį, tereikia juos pastebėti ir nustumti toliau visus minusus. Bus daug lengviau ir smagiau įsitraukti į visus darbus, jeigu būsime gerai nusiteikę ir nebambėsime, kad ruduo yra fui.

https://media.tenor.com/images/0f4c88447acbc68c411e9c9e72d31dea/tenor.gif

To ir linkiu visoms Rožinių katyčių narėms, ir be abejo, mūsų visoms skaitytojoms! Mėgaukimės tuo ką turime dabar :)
***
Palaukit, tai dar ne viskas, be naujos blogo išvaizdos turime ir kitų naujienų ( sviestas sviestuotas ). Prie blogo prisijungs net trys nuostabios panelės - Graženybėlė, Larra ir Rebeka Mikaelson.

 Graženybėlė padės man ruošti naujų žaidimų ir kolekcijų įrašus, paįvairins nuotraukas tekstais :).

.Larra. niūrius vakarus paskaidrins savo įrašais ,,Šilti penktadieniai su Larra''. Čia rasite daug naudingos informacijos apie stilių, naujus trendus, talpins idėjas kaip galima dekoruoti kambarį..Žodžiu, nusimato tikrai įdomus skyrelis ^^

Mėgstančioms istorijas patiks Rebekos įrašai - čia ji talpins savo mintis, pasakojimus. Jai bus sukurtas atskira skiltis, kad įrašai nesusimaišytų tarp begalybės kitų. Pavadinimas taip pat intriguojantis - ,,Jaunosios melagės dienoraštis", laukite jos įrašų kiekvieną trečiadienį.


https://nccontrol.com/ncc_content/uploads/2016/09/first-day-of-autumn.jpg
Štai tiek naujienų šiandien, gražios artėjančios pirmosios rudens savaitės ir lengvos rugsėjo pirmosios. :), Tikiuosi visos kartu pajėgsime padaryti tikslus, kokius užsibrėžėme čia.

Lovely pink

12 komentarų:

  1. Puikūs žodžiai, nuostabu ir nauja blogo išvaizda yra kažkas tobulo <3 Šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jėėė..! Mergaičių papilnėjimas!!! Sveikinu visas su ateinačiu rudeniu ir sekmės tau, kitoms kurėjoms!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip labai džiaugiuosi, kad tiek daug šaunių merginų dirbs kartu!

      Panaikinti
  3. Einant takeliais, po kojomis jau čeža keli nukritę auksiniai lapai. Dar ne daug, bet startas jau yra :) Paskutinė savaitė buvo tokia: nenumaldomas džiugesys, kad pagaliau ruduo (nes tai yra mano mėgstamiausias mėnuo, visos šeimos gimtadieniai, prisiminimų atgaivinimas ir naujų kūrimas, moliūgai ir kitos gėrybės) ir kartu liūdesys, bei nostalgija. Juk vis dėl to vasaros pabaiga. Laisvo laiko pabaiga. Bet stengiuosi nepasiduoti tam liūdesiui (kad ir kaip sunku būnant tokiu sentimentaliu žmogumi) ir su plačiausia šypsena ruoštis šiam sezonui. Jau puošiu namų duris kankorėžių, bei lapų vainiku. Prie židinio padedu šiltą pledą ir kelias žvakes. Ir be abejo mano tradicija - pasiruošti, kaip voverytei imbierinės arbatos atsargas. Man ji kažkaip pilnai užpildo rudenišką nuotaiką ir dar labiau viduj pripildo jaukumo. :))

    Džiugu, kad ir jūs pasiruošėt rudeniui. Naujas dizainas toks nuostabus! Be galo džiaugiuosi, kad atsirado naujų rašytojų su naujomis idėjomis. Linkiu jums visoms sėkmės, bei gausių rudens gėrybių! :)
    -Fredereka

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Fredereka, ačiū už nuostabų komentarą ir pagyrimą!
      Mano jausmai rudeniui taip pat dviprasmiški - ir laukiu, ir nelaukiu dėl tų pačių išvardintų dalykų ( išskyrus gimtadienius ) Tikiuosi, kad rytoj rugsėjo pirmoji prasidės ir baigsis smagiai ^^ To paties linkiu ir tau :)

      Panaikinti
  4. Atsakymai
    1. Pataisyta :D, sunkiausia būna, kai pati turi suredaguoti savo rašytą tekstą, nes tiesiog nepastebi tokių "lengvų" klaidų. Perskaitai kaip normalų žodį, o kitas iš karto pamato klaidą. Ačiū :D

      Panaikinti
  5. Iš karto reiškiu didelę užuojauta, kad priėmėte melu apsišikusia iki ausų Rebekah Mikaelson. Ne vienam klubui yra daug pridarius, yra susikūrus belekiek MA anketų ir visdar kenkia vienam MA klubui. Užuojauta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oj, jeigu esi Jessica, tai net nerašyk, nes užblokinus esu tave xDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Panaikinti
    2. Pirma teisk save o ne kitus. Jei kažkas nepatinka rašyk man, o ne čia....

      Panaikinti