2016 m. gruodžio 7 d.

Dovana-dėžė tipo žaidimas - ,,Mados dienoraščiai"

Sveikos :) 

Spėliojimų kas mūsų laukia pasibaigus "Gaubliui" buvo įvairių. Pas mus klube panelės spėjo, kad turėtų būti 3x3 lentelė arba didelė-vidutinė-maža dovanos. Bet va ėmėm ir gavom tiesiogine to žodžio prasme - brangųjį dovanos tipo žaidimą. Ir dar pakartotą... 

Pakartotas, 2013 metų žaidimas paremtas serialu Vampyrų dienoraščiai.

Atidarinėjant dėžes kartą per dieną (Estrea paprotino, kad dėl to, jog žaidimas senas, atidarinėti galima kartą per dieną, o ne kas šešias valandas) galima rinkti knygas. Surinkus visas 50 knygų laimėsit trys profilio fonus su pagrindiniais vyrukais iš Vampyrų dienoraščių -  Damon, Stefan ir Tyler. Ir galėsit pasipuošti prabangia, senovine Katherine Pierce suknele.



Realus atitikmuo:

Tai scena iš Stefan prisiminimų apie tai, kaip jis pirmą kartą pamatė Katherine. (Ir tų laikų kai serialas dar buvo įdomus :D)

Na ir dar viena apranga, kurią galima susirinkti atidarinėjant dėžes tarp smaragdų, dolerių ir knygų. Žavi senovinė trumputė suknelė, spalvinė gama labai barbiška ir puikiai tiks norinčioms pavaizduoti fėjas, snieguoles.:

Realus atitikmuo iš reklaminio serialo plakato:

Trys profilio fonai:




Žavūs vyrukai:

Šakės kaip pasiilgstu serialo pirmų sezonų! ♥

Ar dar kas žiūrit Vampyrų Dienoraščius? Ar pasiilgstat senųjų veikėjų? Blogietės Katherine, Tylerio?

Lauksiu jūsų komentarų,
iki kito karto!

lovely pink,
King Kylie Jenner

9 komentarai:

  1. Kadangi tai yra pakartotas labai senai buvęs žaidimas, tai jame nėra to "kas 6 valandas", tik 1 atidarymas per parą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, ačiū :) Tikrai nežinojau ir net neatkreipiau dėmesio, po vidurnakčio įėjau, leido paspaust ir nesigilinau kada kitą kartą galėsiu :)

      Panaikinti
    2. :DD tai, kad vel kas 6 galima xd

      Panaikinti
    3. Nu va, kol išmiegojau žaidimo taisykles pakeitė :D

      Panaikinti
  2. Sveikos, šaunus įrašas:D Aš dar vis žiūriu TVD ir dabar man lieka kas savaitė laukti naujos paskutiniojo sezono serijos :D Ir tikrai jau paskutiniuose sezonuose (7 ir 8) pasiilgstu Ninos Dobrev (Kuri vaidina Elena Gilbert). Bet kaip suprantu Jūs nežiūrit 8 sezono, nes Tyleris 8 sezone grįžo, bet dėja, kad tik trumpam laikui. Na pritariu, kad serialas buvo labai įdomus pirmosiose sezonuose vėliau jau viskas susimaišė ir tapo balaganų ypač dabar, 8 sezone kur jau neaišku kur kas, viskas persivertė aukštyn kojom be pagrindinės herojės :D Bet vistiek nusprendžiau pažiūrėt iki galo :) Štai tiek apie TVD ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūriu žiūriu ir 8 :P Bet labai trumpam jis grįžo... :/ Vos šmėžtelėjo ir numiro :/ Vis tiek ne tas pats kas seniau, kai jie visi kovodavo prieš blogiečius, arba tarpusavyje pykdavosi... Aš kartais per televizorių žiūriu senas serijas, 3, 4 sezono kurias rodo arba per lnk arba per kažkokį sony kanalą, tai būna wow :D Nieko neatsimenu kas ten vyko, bet taip įdomu, tuo metu ir Klaus jiems buvo pats blogiausias ir kažkokio mėnulio akmens ieškojo... O paskui vos ne kiekvienam sezone po patį blogiausią priešą ir po stebuklingą akmenį, kuris prikelia vieną mirusį arba visus mirusius draugus, atsiranda... Gaila vis tiek bus kai pasibaigs :/

      Panaikinti
  3. Smagu, kai žaidimo aprašyme randi ir replikų į tą temą. Šiuo į atveju, apie serialą :)

    Žiūrėjau jį tik todėl, kad kas antra MA lėlė turėjo profilio nuotrauką su kuriuo nors veikėju ir ėjo žaidimai vienas po kito su juo susiję (na, bent jau taip atrodė :D). Net nustebau neseniai iš klubo pokalbių iššifravusi, kad jį teberodo! :D Reikia šiam komentarui pabaigos, tačiau nešauna niekas į galvą.. ką gi... gražiai padirbėjot ;D Oi, ir toji poza jūsų darytame pagrindinės aprangos paveiksle - tokia charakteringa ir tai veikėjai, kaip ją pamenu, ir pačiai sukniai, ir laikotarpio nuotaikai - labai patiko ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už gražų komentarą :)
      P.S. Taip pat dėkojame Katyčių blog'o paminėjimą jūsų MA akcijų įraše ( kaip nukreipimą :P į šį įrašą )

      Panaikinti
    2. Nėr už ką :) Tikrai geriausiai padirbėjot iš peržiūrėtų įrašų apie šią akciją ;)

      Panaikinti